Langs de Leeuw Live

Kijk en Twitter live mee: speciaal voor de internetkijker gaan we een kwartier langer door met de show in 'Langer de Leeuw'! Een langer gesprek, een extra muzieknummer of andere opmerkelijke zaken die er in de studio spelen: je ziet het hier. Gegarandeerd 15 minuten langer lachen!
Kijk je met je tablet/smartphone? Klik dan hier om de verlenging te bekijken. Ga je liever naar de homepage van Langs de Leeuw, klik dan hier.

Om de sfeer goed te houden en daarmee het debat te stimuleren, behoudt de webredactie van Langs de Leeuw zich het recht voor om reacties te verwijderen en in het geval van live commenting via Twitter het recht deelnemers te blokkeren. De VARA is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen van gebruikers van forum en reactiepagina's. Ditzelfde geldt voor informatie van derden waarvan u via links op onze websites kennisneemt. (Gedetailleerde disclaimer)
De VARA werkt samen met sociale netwerken als Hyves, Netlog en Facebook om de VARA boodschap onder een zo groot mogelijk publiek te verspreiden. Zie Langs de Leeuw op Facebook.